Post by leschoborlisi on Feb 20, 2022 4:21:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničen broj bodova ▞▞▞
▞▞▞ Super Stylist Fashion Makeover 2022 version ▞▞▞
Super iznervirano! Morao sam obrisati ovu aplikaciju jer je moja aplikacija imala kvarove, a onda kada je instaliram moram krenuti sve od početka.
💨👍👍👍👍👍👍💨✔✔✔
Kada sam prvi put igrao ovu igru, bila je zabavna i ugodna. Sad je baš dosadno. Kad vodite modne bitke, možete dobiti bodove. Imao sam više od 2.000 i kada sam dobio 1.000 više, to je samo dodalo 200. Ne mogu pobijediti u igri jer me vara od bodova. Ne preporučajte ovu igru.
Jako uživam u igri. Sviđa mi se koncept, ali se nadam da će doći do nekih promjena. Znam da razvoj treba zaraditi, ali sve košta. Nemojte me krivo shvatiti ja dobivam stvari, ali da biste dobili puno, morate puno potrošiti. Previše uzeti dijamanti i oni koštaju. Možda neka i vijci i novac od igre kupe dijamante. Izazovi na višim razinama su nemogući jer radim svakodnevno, a na razini 39 se ne događa da moram toliko toga postići u kratkom vremenu, tako da ih nikad ne dobijem. Nadam se da ću uskoro vidjeti šalove, kape rukavice.
Bila bi jako zabavna igra da nema toliko dodataka. Stalni dodaci onemogućuju išta učiniti u igri. Zapravo je deinstaliram zbog problema s oglasima u igri.
To je tako zanimljivo, ali ima previše oglasa, ali druge stvari su inertne
Super Stylist Fashion Makeover Lakon Peranan cys
U redu je...ali mislim da su mini igrice popravljene....uvijek se slažu na iste stvari 🤔.......
Суперстилист: гуру образа Ролевые wqzp
Iskreno, dao bih ovom ocjenom 4 ili 5 zvjezdica, ali se TAKO ČESTO ruši. Gotovo uvijek kada pokuša pokrenuti oglas koji se može preskočiti, zaslon se samo zacrni i morate zatvoriti aplikaciju gubeći vrijeme i napredak. Do te točke razmišljam o deinstaliranju i nemam interesa trošiti novac na igru koja se tako često ruši. Kao da se igra niti ne želi igrati što je sranje jer sam zapravo uživao.
Zabavno, ali nemam novca za potrošiti. Dopustite više besplatnih artikala
Bez obzira što radim, dobivam glupu poruku o pogrešci kada pokušavam sudjelovati na natječajima za dizajn. Kad se to popravi, promijenit ću ocjenu. Treba više frizura, boja sjenila i boja za usne.
možete se malo dotjerati i blijediti i vrlo je zabavno, ali ako igrate za sat vremena, ponestane vam ništa za raditi
Ova igra se neće ni učitati. Iskreno, kako možete igrati kada nakon 20 minuta nema opcije da igrate samo pozadinu igre?
Ne sviđa mi se što ima toliko oglasa, modne opcije su ok, ali cud b betr, thr mjerači nagrada mogu dati malo više, n treba da se daju 2 laka jer ne možete dobiti artikle za kolekciju bez njih... ..ijs, igrao sam igre u betr stilu
Prestanite tu reklamu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Stigao do razine 90+ imao sam pauzu i kada sam ažurirao igru vratilo me na početak... razina 1. Očito neću ponovno početi pa zbogom..
Sjajna igra, ali upravo sam dobio novi telefon i izgubio sam sav svoj napredak, samo bih volio da postoji način da spremim napredak i nastaviš tamo gdje si stao
Sviđa mi se igra, ali dajem joj dvije zvjezdice jer si natjerao moju stilisticu da bude žena... kao da tipovi nemaju stila. Ponudite i stiliste Dude. Postoje mjesta poput muškog skladišta gdje se i frajeri stiliziraju
Najviše mi se sviđa ova aplikacija, pokušao sam preuzeti mnoge aplikacije, ali najbolja je od super stilista
Volim ovu igru. Jedna stvar s kojom imam problema je da se više ne učitava. Pokušao sam više puta i sve što dobijem je crni ekran. To je neugodno. Nadam se da to možete popraviti.
igrica je dobra ali ima malo energije
Od početka zimskog događaja aplikacija je imala dosta problema. Nastavite zatvarati i ponovno pokretati tijekom igranja.
Super stilist
Stvarno slatka igrica. Sviđaju mi se grafika i igranje.
Sviđa mi se što ova igra samo dopušta da stilizirate klijenta, to možete učiniti bez potrebe da igrate drugu igru da biste zaradili bodove ili bilo što drugo samo da biste mogli doći do zabavnog dijela, a to je styling. Moja najdraža styling igra svih vremena!!!
Prilično realno, količina odjevnih opcija kada ste prvi put krenula je prilično ograničena, bilo je teško pronaći odjeću koja odgovara toj prilici, ali inače prilično dobra.
Stvarno volim tvoju igru, ali zašto se, dovraga, vraćaš unatrag i gubim ono što sam stekao... Skoro sam završio sve kolekcije, ali sada ponavljaš... Vrlo glupo i neprofesionalno
Previše dodataka. Vrlo nezgrapno, kada dodirnete gumbe, potrebno je zauvijek da se gamento digest i premjestite na različite kartice. I sve "manekenke" su mršave. Molim vas, budite raznolikiji.
Nekoć sam toliko uživao u ovoj igri, ali nedavno sam naišao na mnogo bugova... Oglasi koji se pojavljuju kao crni ekran bez načina za izlazak ili povratak u igru i kada osvojim kartu s igrom kutija i želim skupljaj, ne pojavljuje se kao jedna od nagrada... Ne znam hoće li programeri pročitati i popraviti ovo, ali za sada sam vani...
Volim igrati ovu igru... Kad radi! Zašto toliko koči, to je krajnje frustrirajuće. Pogotovo kada pokušavam sudjelovati u posebnim izazovima. Nedostaju mi nagrade jer igra toliko odugovlači!
Dragi ludi laboratorije, to je izvrsna igra. Od tada je vrlo kreativna i moderna je i stvarno je dobra i volim ovu igru, zapravo, to nije samo prva ili druga igra kojoj sam dao 5 zvjezdica, kažem da su vaše igre izvrsne, zato sam vam dao 5 zvjezdica u cijeloj igri Igrao sam. Na kraju, ali ne i najmanje važno, ja Wana kažem da ste najbolji, samo tako nastavite, hvala
naj ljepsa igra na svjetu bas je slatko te cure i firzure i haljine i sve ali bi bilo bolje da je sve odkljuceno
Aplikacija bi bila sjajna da nema toliko oglasa nikad nisam vidio aplikaciju s toliko oglasa
Stvarno mi se sviđa ova igra, ali primijetio sam da kada radim izazove ne zbrajam svoj rezultat kako treba. Također nastavljam raditi iste izazove 🙃
Lijepa igra, ali svaki drugi klik ima oglas, razumijem da želiš zaraditi, ali ovo je smiješno
Dobar koncept, ali broj oglasa čini ga gotovo nemogućim za igranje.
Uživam u igri i dao bih joj višu ocjenu kad bih je mogao igrati bez stalnog ponovnog pokretanja. Tako sam umoran od dovršavanja izazova ili pokušaja odabira ruža za usne da završim izgled, a onda oglas zamrzne igru na crnom ekranu i moram ponovo pokrenuti aplikaciju. Riješite ovaj problem i dobit ćete više zvjezdica. Povremeno se morate ponovno pokrenuti od zamrznutog oglasa jedna je stvar, ali ovo se STALNO događa 😡
Super Stylist Fashion Makeover பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் jzqw
😘
To je dobra igra, ali svaki put kad se vratim na aplikaciju, iskačući prozori da bih kupio nešto slično i jako je neugodno
Dobro prvo, VOLIM OVU IGRCU, likove, izbor modnih komada, stilova pa čak i činjenicu da ovu igru možete igrati BEZ novca!! Imam nekoliko prijedloga za igru: 1. Molim vas, može li se naš stilist uključiti u neku priču, bilo ljubavnu ili svakodnevnu! 2. Bilo bi lijepo da imamo kape, rukavice i šal, a možda i drugu kulturnu modu!
Vaša Mystery Card Game je prijevara. To je doslovno SVAKA 6-7. kutija koju odaberete. Igrao sam JAKO MNOGO ovih i to je slučaj doslovno u SVAKOJ SITUACIJI. Možete imati 2 ključa, ali 3. pogađanje je uvijek karta. Iskreno govoreći, apsolutno VOLIM ovu igru. To je moje oslobađanje od stresa. Ali u isto vrijeme, ne mogu vidjeti i nastaviti istraživati u igri koja vas doslovno vara i prevari samo da biste stekli profit. To nije za mene.
Sausage Wars.io Arkada ajey
सुपर स्टाइलिस्ट: मेकओवर गुरु भूमिका निभाना kumz
Što nije u redu s ovom igrom??? zasto staje, smrzava se ili crni za vrijeme reklama bez razloga 😒 😑 😕 😐 😔 😪.