Post by leschoborlisi on Feb 20, 2022 4:09:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mestský pilot lietadla Hry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mestský pilot lietadla Hry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ glitch glitch cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Mestský pilot lietadla Hry 2022 version ▞▞▞
Hra je opravdu špatná, když načtu aplikaci, trvá to asi 10 minut, vstoupím a stisknu hrát, nikdy to nefunguje
Hrůza !!! Vřele nedoporučuji :/
हवाई पायलट - हवाई जहाज खेल असल की नकल वाले गेम kmm
City Pilot Flight: Plane Games Симулације bbsb
Není co dělat, hra ovládá letadla. Skvělé pro pětileté dítě. Grafika jsou kreslené.
Hra je velmi slušná v low poly
Toto je nejhorší nejhorší hra na světě, protože nemá žádnou grafiku a možná tréninkový režim snadno vyhraje úrovně, proto Ok
Dobrá hra, ale s omezenými úrovněmi. Vše jsem vymazal za 30 minut. Nic víc na hraní. Vypněte mobilní data, abyste se vyhnuli reklamám.
Reklamy na přebírání hry, zamrzání telefonu.
Taková pěkná a úžasná letecká hra. Hra je velmi realistický simulátor pesawat a moc mě baví.
Žádná dobrá hra, dávám 2 hvězdičky, protože grafika je dobrá
Aplikaci jsem ještě nezkoušel, ale rád mačkám tlačítka
zkuste vylepšit ovládání i grafiku hry. Dal bych pět hvězdiček, když to bude hotové plz představit více úrovní díky
Grafika je špatná
Právě teď odinstaluji tuto pošetilou aplikaci. Promrhal jsem svůj balíček ke stažení této zlobivé hry. Nic byste neviděli. Jediné, co uslyšíte, je zvuk letadla a to bude vše. Letadlo se nikam nepohybuje. Velmi otravné.
Při stahování je to velmi pomalé
City Pilot Flight: Plane Games Simulācijas spēles bgnm
Dobrá hra pro dítě
City Airplane Pilot Flight Game je vynikající a fantastický stimulátor letů na letadlech. Jeho grafika je úžasná a umožňuje přistání a vyzvedávání cestujících z jednoho letiště na druhé. Baví mě přistávat. Tato hra se mi líbí a všem doporučuji, abyste si ji zahráli.
Tato hra je na hovno, že vůbec není jako skutečný život a je také těžké ji ovládat
Hrozně blbje se řídí letadlo
Pokud existuje něco jako nulové hodnocení, tak si to tato hra zasloužila. Nevidím důvod, proč je tato hra tady, pokud lze přidat něco úžasného, tato hra je místní. Funkčnost hry je příliš místní..... Plýtvání daty a časem. Nehrál jsem to až 2 minuty. Plánuji to odinstalovat, protože se to vůbec nevyplatí hrát.
Je to dobrá hra. Líbí se mi tato skvělá hra s vynikajícími schopnostmi
Na obrázku viděli, že hra je dobrá, ale ve skutečnosti není, ohh, ale je to zábava
Tato hra je velmi trash. Upřímně, nechci, aby byla tato hra v mé historii vyhledávání.
Chica Estilista: Hazme Hermosa Casual yna
City Pilot Flight: Plane Games Simulācijas spēles hacs
Tato hra je dobrá, ale ovládání je velmi špatné
Je to dobrá hra, ale ovládání hry je příliš těžké
Tuto hru mám velmi rád a nesouhlasím s Priya Upadhya Jsem za tuto hru rád a odemykání letadel je formát hry Takže podle mého názoru je hra úžasná, proto dávám 4 hvězdičky
Nejlepší, ale pracujte na ovládání
Tuto hru s letadlem považuji za velmi hladkou a zábavnou. Nemá mnoho reklam, nedávno jsem si tuto hru stáhl, je to tak zábavné hrát. Tato hra je pěkná 5*
Hodnotil bych pěti hvězdičkami, ale později, až to zkontroluji
Myslím, že tato hra je skvělá, je to zábavná hra Yay, takže bych jí dal 5 hvězdiček, protože je to skvělá hra Děkuji Hra je opravdu zábavná, můžete se nudit, ale stále je to opravdu zábavné
Miluji akční hry a nepřetržitou akci. Myslím, že je to docela dobrá aplikace pro každodenní použití. Všem bych to doporučil.
Hrozné, falešné recenze zde! Udělal jeden krátký let a jsou tu reklamy. Proč nemůžeme hrát hru bez otravných reklam??? Neizolované! !!!!!!!!!!
Nová hra pilota městského létajícího letadla je skvělá hra s rozhraním simulátoru.
Všechno je dobré, dal bych 5 hvězdiček, ale nedám, protože režim náklonu je nejhorší, letadlo jde přímo do vzduchu bez jakéhokoli zdvihu jde přímo do vesmíru jako raketa a je to velmi nepříjemné, takže dávám 1 hvězdičku a jednu hvězdu je pro chlapa, který zpackal ovládání, pokud tuto hru hrajete, zaručeně nejhorší zážitek!
Jsme opravdu pěkná hra Vezme mě tam postupně a je opravdu zábavná
Myslím, že hry jsou dobré, ale grafika je super závadová Laskavě, Henry
úžasná hra..pokud je přidáno mnoho letišť v zemích, bude to dobrá skutečná hra
když se otočím, jdu do nadmořské výšky a je to otravné
ovládání je špatné...
Tato hra je velmi nudná a úrovně jsou tak krátké...Omlouvám se🙁😞
Je tato hra nudná. Hra plýtvání časem. Tato hra se mi nelíbí.😡 Velmi krátké úrovně. kde jsou cestující. Dvě nebo tři. Není to legrační hra. Není to dobré, nelíbí se mi to.🥵 Velmi špatná hra. Dnes jsem to stáhl a hrál jsem 13 minut poté, co je to tak nudné🙃. Ztracený čas. A také plýtvání daty😔 .je to tak nudná hra.příště jsem tuto hru nesnížil.😒 Proto dávám jen jednu hvězdičku. Příště perfektní .ok 😅
Moc pěkné 👍👌 ale nebude to jezdit vlevo vpravo ale je to moc pěkné 😊👍👍💖💛😀
Myslel jsem, že můžete přepravovat lidi, ale mýlil jsem se. Pokud by to tak mohlo být, lidé by si to mohli užít. Také by mělo být přidáno více letadel.
PAVLÍK6